Afgelopen week waren René en ik op pad in de Alpes Vaudoises in Zwitserland. Het was de week na de kerstvakantie, dus het was heerlijk rustig opbouwen de pistes. Qua sneeuwval vielen we met onze neus in de boter. Toen we aankwamen had het hard gesneeuwd en de rest van de week scheen de zon! We verkenden de gebieden van Leysin, Villars sur Ollon, Rougemont en de Glacier 3000 bij Les Diablerets. De sneeuw is nog altijd erg goed, want het is de hele week goed koud geweest.

Zelf afreizen naar deze gebieden? Check dan hier de huidige coronamaatregelen voor Zwitserland!

Noot van de redactie

Het merendeel van de artikelen op Wintersport.nl is volledig onafhankelijk geschreven. Dat geldt ook voor dit artikel. Er is geen enkele vorm van bemoeienis geweest, wél is de liftpas of de overnachting van de redacteur gesponsord door het skigebied. » Lees meer

Arjen
is geboren met de kaarten van skigebieden in de wieg en heeft ze bijna allemaal bezocht. Zijn grote passie is freeriden.

Lekkere beelden weer hoor! Schitterende omstandigheden idd!

Gaat dit een weer een mooie nieuwe Snowshow opleveren?

*bericht bewerkt door Nick_Lobe op 16 jan 2022 15:58

Enthousiast en fanatiek, blijven oefenen op techniek...

Gaat dit een weer een mooie nieuwe Snowshow opleveren?

Nick_Lobé op 16 jan 2022 15:58

🤫😎

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie