Nog beschikbaar: in de voorjaarsvakantie vanaf €259,- p.p.

BenB op 23 januari 2024· geen reacties

Vooral voor de week van 17-25 februari zijn er nog goede deals te vinden
Vooral voor de week van 17-25 februari zijn er nog goede deals te vinden

De voorjaarsvakantie komt eraan. Heb je nog niet beslist om te gaan, maar wil je wel graag? We hebben weer een last minute lijst samengesteld, zodat je alsnog voor een scherpe prijs in de sneeuw staat, ín de voorjaarsvakantie.

Voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie is traditioneel een van de drukste periodes. Voor Noord- en Midden-Nederland valt deze van 17 t/m 25 februari; voor Zuid-Nederland en België van 10 t/m 18 februari. Voor de laatstgenoemde week zijn de aanbiedingen beperkt, maar vooral voor de mensen uit Noord- en Midden-Nederland hebben we nog een aantal hele goede deals gevonden!

Actuele aanbiedingen

Meer deals

Op dit moment zijn er vooral nog veel aanbiedingen bij Sunweb en Booking.com te vinden. Zit de juiste aanbieding er voor jou niet tussen? Probeer dan onze accommodatievergelijker waarin we meer dan 25 aanbieders vergelijken.

Noot van de redactie

Het merendeel van de artikelen op Wintersport.nl is volledig onafhankelijk geschreven. Dat geldt ook voor dit artikel. Er is geen enkele vorm van bemoeienis geweest, wél ondersteun je ons door op de links in dit artikel te klikken en een aankoop te doen. » Lees meer

BenB
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie