BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Wintersport.be in een nieuw jasje!

Wintersport.be in een nieuw jasje!

Kristof op 25 september 2018 · 4 reacties

Winter is coming. Dat konden we de afgelopen dagen voelen aan de lagere temperaturen en de eerste dikke jassen 's ochtends vroeg. We kunnen ons weer gaan opmaken voor een nieuwe winter. Ook Wintersporters heeft niet stilgezeten. Zo is de website niet alleen te vinden op wintersport.be (drie letters minder en een pak makkelijker in de communicatie), ook de vertrouwde bollen in het logo werden vervangen door een gloednieuw logo! Fris, vernieuwend en helemaal klaar voor de toekomst!

Waarom een nieuw logo?

Binnen de redactie liepen we de afgelopen jaren steeds vaker tegen de beperkingen van de bollen aan. Ik denk alleen al aan de toepasbaarheid bij het bedrukken van onze stickers. Niet zo heel vreemd ook, want toen Wintersporters in Nederland dertien jaar geleden startte, werden de bollen in een half uur op een zolderkamertje bedacht. We kregen steeds meer het gevoel dat de drie bollen niet meer helemaal van deze tijd waren, en dus werd het tijd voor een nieuw logo.

Duidelijk en simpel

Dat nieuwe logo moest duidelijk en simpel zijn én laten zien waar het huidige wintersport.be voor staat: onafhankelijk, kritisch en met veel interactie. Dat laatste kun je terugvinden in de twee tekstballonnen die gespiegeld boven elkaar staan. Met een beetje fantasie zien de wat minder technische skiërs er zelfs nog een spoor in terug ;-). Het onafhankelijke en kritische komt terug in het wat gekantelde wintersport.be en uiteraard ook in de knalrode kleur.

Nog meer verandering

Naast het nieuwe logo hebben we ook een aantal aanpassingen op de site gedaan. Zo vind je meer afbeeldingen op de site die de wintersportsfeer versterken. Daarnaast zijn we natuurlijk weer helemaal klaar voor de winter met heel veel geüpdate informatie!

Wij hebben het logo nu een paar weken in de testsite bekeken en willen niet meer terug. Ja, het is even wennen, maar we weten zeker dat jullie over een paar weken het nieuwe logo net zo omarmd zullen hebben als wij!

Op de hoogte blijven van de laatste artikelen? Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!


Reacties

 • bartvwg 25-09-18 13:09
  bartvwg 25 september 2018 · 13:09
  Net zo goed als dat van .NL 😉 😋
 • Kristof admin 25-09-18 13:11
  Kristof admin 25 september 2018 · 13:11
  We delen de goeie dingen Bart, that's for sure 😉
  Blogger, skiër, Belg & Tirol-fan!
 • dan58 25-09-18 13:46
  dan58 25 september 2018 · 13:46
  toppie 😃 ( op z'n hollands dus voor 'n vlaams complimentje!!!!)
 • Denief 25-09-18 14:24
  Denief 25 september 2018 · 14:24
  Mooi, terug bij de tijd! Eventueel het lichtblauw van de site nog aanpassen.

Plaats een reactie

Om te posten op dit forum heb je een account nodig. Login of maak een account aan.