Epique - Mountain Adventures

Krijgt een 8 op basis van 1 beoordeling
Locatie
Europalaan 5003525KS UtrechtNederlandT: 030-8899011https://epique.com

Epique - Mountain Adventures is een bij de Nederlandse Ski Vereniging aangesloten wintersport- en reisorganisatie. Zij bieden trainingen aan op verschillende locaties in Nederland, waaronder Wolfskamer Wintersport en SnowWorld Zoetermeer, maar organiseren vooral trainingen en reizen aan in het buitenland. Naast de sneeuwsport bieden ze ook mountainbiketrainingen en -reizen aan.

Menig wintersporter kijkt soms jaloers naar off-piste skiërs en snowboarders die genieten van de diepe sneeuw en ruimte die er buiten de piste ligt, maar blijft zelf op de piste. Verstandig, maar onder begeleiding van gediplomeerde leraren en gidsen is het voor skiërs en snowboarders van elk niveau mogelijk om off-piste te gaan. Zo’n off-piste cursus is geschikt voor iedereen die zijn techniek buiten de pistes wil verbeteren. Er is voor elk niveau een groep, van de eerste bochten in de poedersneeuw tot vergevorderde freeriders. Samen met een leuke groep gelijkgestemden werke je aan je freeride en off-piste kennis en techniek.

Hecht team van leraren en gidsen

Met een skigids, snowboardgids of leraar van Epique op pad is een bijzondere ervaring. Alle leraren zijn Nederlands sprekend, waardoor de omgang gemakkelijk is. Het team is in Oostenrijk opgeleid en zeer ervaren. Dit betekent dat ze opgeleid en bevoegd zijn om skiërs en snowboarders van beginners tot experts te trainen en te gidsen. Het team staat onder leiding van Michiel de Ruijter, de oprichter en eigenaar van Epique.

Wat vind jij van Epique - Mountain Adventures?