Nieuwe inspiratiesessies binnenkort van start!

Roel op 12 oktober 2021· bewerkt op 18 oktober 2021· 10 reacties

26 oktober starten we met de eerste inspiratiesessie
26 oktober starten we met de eerste inspiratiesessie

Na een succesvolle aftrap vorig jaar gaan we dit seizoen door met de inspiratiesessies! Leden van Club Wintersporters krijgen weer zeven online inspiratiesessies en clinics voorgeschoteld. Zet dinsdag 26 oktober alvast in je agenda, dan staat de eerste aflevering gepland!

Club Wintersporters

Vorig jaar introduceerden we Club Wintersporters. Een manier om wat extra’s te doen voor onze community met onder andere kortingen bij SnowWorld en Sunweb, 1x gratis Wintersport Magazine en verschillende online inspiratiesessies. Dit jaar gaan we daarmee door. Voor een bedrag van nog steeds 9 euro per jaar (vanwege de bizarre coronawinter hebben we besloten de introductie-aanbieding te verlengen) profiteer je van diverse voordelen.

Programma inspiratiesessies

Een van de voordelen is deelname aan de interactieve inspiratiesessies. Via een livestream delen we onze kennis en ervaring over diverse wintersportonderwerpen. Om een zo groot mogelijke doelgroep te bedienen konden we te specifieke wensen niet overnemen, maar een aantal onderwerpen zullen zeker terugkomen in het programma. En om zoveel mogelijk interactie te creëren doen we dit jaar alle sessies in koppels. Er is natuurlijk ook weer volop gelegenheid om vragen te stellen.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 26 oktober, 20:00 - Kies het juiste skigebied met Rogier en Roel;
  • 9 november, 20:00 - Insidertips voor het boeken van je wintersport met Ben (20 jaar ervaring in de reisbranche) en Roel;
  • 23 november, 20:00 - Het weer in de Alpen met Roel en Edo;
  • 7 december, 20:00 - Off-piste, de basics met Arjen en Edo;
  • 21 december, 20:00 - Vervoer naar de wintersport met Arjen en Roel;
  • 28 december, 19:30 - Wintersport Pubquiz met Edo en Arjen;
  • Januari - Actuele last-minute tips naar de Alpen met Ben en Edo.

Ben je niet in de gelegenheid een sessie live te volgen? Geen nood, je kunt ze achteraf terugkijken via je eigen Clubpagina op de website.

Aanmelden

Ben je nog geen lid van Club Wintersporters? Klik dan hier en meld je voor 9 euro aan. Ben je lid van de Nederlandse Ski Vereniging? Dan kun je de inspiratiesessies ook gratis bijwonen. Klik dan hier, volg de stappen en klik bij stap 2 op de knop dat je je wilt aanmelden als NSkiV-lid! De rest volgt vanzelf.

Roel
is redacteur en sinds 2009 onze vertrouwde wintersportweerman. In het seizoen schrijft hij dagelijks over sneeuw en achtergronden van de wintersport.

Plaats een reactie

Goed topic om me er aan te herinneren dat ik mijn contributie nog moet betalen… gisteren maar meteen gedaan!

Leuk! Ik ga proberen bij een aantal aan te sluiten!

Bergen + Sneeuw = ❤

Heb er weer zin in!

Jarred.

Wij ook :-)

Click. Click. Peace

Er staan data voor die sessies maar welk is de link om aan te melden en uur wanneer die sessies doorgaan of is dat nog niet geweten of waar kan je dat opzoeken?

@Gerrit als je je via de genoemde link aanmeldt bij Club Wintersporters krijg je automatisch een mailtje als er een inspiratiesessie aankomt. De tijd staat daarin vermeld (het zal 's avonds zijn).

Weerman, redacteur, skiër, Limburger

leuk! ben er (weer ;) ) bij!

Seriously snow addicted family!

De tijden zijn bekend. Ik heb ze erbij gezet.

Weerman, redacteur, skiër, Limburger

Nog een vraagje, de vragen die kunnen gesteld worden is dat zo enkel via een textvenster (chat), of kunnen wij ook effectief onze stem laten horen?

Vooralsnog wordt het enkel tekst venster, we hebben het 1x gedaan, maar met oortjes zitten rommelen werkt de spontaniteit en beweeg gemak een beetje tegen.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie